Scroll Top
Duece Bull white
To Duece or not to Duece
Theater? wat is nu echt theater? wij zijn ook nog steeds op zoek naar dat antwoord maar onze zoektocht brengt ons naar Onvergetelijk theater, dat is wat wij leveren. Met een duidelijke focus op interactie en Imporvisatie ontwikkelen we Acts in veel verschillende stijlen, straat theater tot typetjes en van (scare)actors tot illusionisten.
Een duidelijker beeld? scroll verder
Wicked Gambler

Onze Wicked Gamblers spelen vals met kaarten, munten of andere voorwerpen. Ga geen weddenschap aan, dat verlies je. 

Deze heren verwonderen hun publiek met close-up illusionisme. Zij schuiven bij uw gasten aan zodat zij magie van dichtbij ervaren. Onbegrijpelijk en ongelofelijk, maar wel een fantastische ervaring. Deze act laat gegarandeerd mensen achter met open mond van verbazing.

Toolbaboons

De helden der arbeidsklasse. De monteurs die alle gerepareerd krijgen ofwel de Gearmonkeys. En tja… dan zijn er de Toolbaboons. 

De buurman en buurman van de industrialisatie. Laagste in rang bij de Gearmonkeys krijgen zij alle rot klusjes om op te lossen. Is er niets kapot? Dan zullen zij het alsnog repareren. Van scootmobiel tot bierbuik, niets is veilig voor deze Toolbaboons.

Styled image Priester
festivalPriester

In naam van het heilige bier, het lekkere eten en onweerstaanbare gezelligheid zegent deze festivalpriester alle bezoekers op het evenement met (schijn)heilig water.

Iedereen heeft wel eens gezondigd, maar niet getreurt deze priester was jou zonden weer wit. Deze zeer (schijn)heilige priester vind het maar al te gezellig op de festival en heeft daarom dt verkozen tot heilige plek waar hij zijn volgelingen het beste kan bijstaan.

Acteurs

Doofstom, of heel juist spraakzaam laten zij jou achter met een lach of met een traan.

Een clown, een piraat of een voodoo priester. Het kan allemaal. Onze acteurs worden opgeleid om in iedere stijl en voor iedere situatie een act neer te kunnen zetten. Heb je een eigen concept? Dan gaan we graag om tafel en brengen wij jou concept tot leven. 

Styled image Acteurs 1
Styled Image Shows (2)
shows

Comedy, sensatie en schoonheid zijn de drie ingredienten voor een succesvolle show. Dit hebben wij in overvloed. 

Voor groepen van 10 tot wel 200 man en zelfs nog veel meer. Onze shows zijn aan te passen op het publiek en de sfeer die jij als organisatie neer wilt zetten. Een illusionisme show voor een bedrijfsfeestje? geen probleem! of toch liever een circus show voor op een straat theater festival? Ook dat is mogelijk. Wij gaan graag om tafel om het beste eruit te halen. 

Wees niet bang, we bijten niet! Meer van ons zien?

Heb je een eigen concept?

dan brengen wij deze tot leven!

Contact

+ 31 (0) 260 382 3467
Rijnstraat 70-2
6811 EZ, ARNHEM
Schaapsdrift 51
6824 GP, Arnhem