Scroll Top
Merchandise+Duece=Merchanduece
Sinds 2020 knallen wij er ook merchandise uit. Niet alleen voor ons Duece logo maar ook de verschillen features hebben en krijgen hun eigen merchandise. Op aanvraag van bezoekers, organisaties en fans zijn we hiermee begonnen. want zeg nou eerlijk… ons gearmonkeys verdienen toch een fanbase? 
Styled Image Mondkapjes
Duece Facemask

Zoals Henry Ford zei” Je kan het in iedere kleur bestellen zolang het maar de kleur zwart is”. Deze quote gaat goed samen met de quote van Adam:”Wil jij toffe merchandise op je bakkes… Koop een Duece mondkapje!”. Dit dubbellaags mondkapje met fijne verstelbare veters zijn te koop voor maar € 10,- per stuk exclusief verzendkosten. Hiermee draag je ook bij aan toekomstige bad-ass, awesome merchandise. Je kunt het mondkapje bestellen via merchanduece@projectadam.nl.

Gearmonkey Sticker

Ben jij hem al tegengekomen? Zo niet, dan wordt het tijd dat je ze zelf gaat verspreiden! Deze bad-ass sticker kan van jou zijn voor maar € 2,- per stuk exclusief verzendkosten. Hiermee draag je ook bij aan toekomstige bad-ass, awesome merchandise. Je kunt de stickers bestellen via merchanduece@projectadam.nl

Styled Image Gearmonkey Stickers
Of jullie ons kunnen volgen op onze socials?
Tuurlijk! No Guts, No Glory, No Glory, No Likes.

Heb je een eigen concept?

dan brengen wij deze tot leven!

Contact

+ 31 (0) 260 382 3467
Rijnstraat 70-2
6811 EZ, ARNHEM
Schaapsdrift 51
6824 GP, Arnhem