Scroll Top
Duece Bull white
Komt dat zien, komt dat zien
Ons visueel entertainment voegt een unieke dynamiek toe aan ieder evenement. Het publiek geniet van flow-art, waaier- en buikdansen, acrobatiek en andere circusdisciplines. Voornamelijk voor overdag zijn dit oogstrelende acts die een extra dimensie geven. Wij kunnen zowel losse acts als volledige shows verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan steltlopers bij de ingang of aan een acrobaten show op een podium. De acts en shows zijn in meerdere stijlen uit te voeren. Een eigen concept? Dan brengen wij deze tot leven!
Een duidelijker beeld? scroll verder!
steltenlopers

Ook al staan ze niet echt met beide voeten op de grond, ze doen niet uit de hoogte.

Rennend en springend bewegen onze spring-steltlopers tussen het publiek. Ze staan te dansen bij de DJ of ontvangen mensen aan de deur. Steltlopers als vlagzwaaier met jouw logo of Candy-boys/girls die goodies uit delen? Het is allemaal mogelijk!

Flow-arts

Mooi en elegant om naar te kijken, ze komen zeker niet voorbij gewaaierd maar zetten een mooie act neer.

Flow-arts zijn een groot begrip, de meesten kennen wel de jongleerballen, sluierwaaier of diabolo maar in flow-art worden de meest mindblowing trucs gecombineerd met dans tot een act. Zowel overdag als in de avond deze acts echte eye-catchers. Daarnaast zijn ze in verschillende stijlen uit te voeren.

Styled Image Acrobatiek
Acrobatiek

Onze acrobaten zoeken ongekende hoogtes op, ze zijn hartverzakkend en kippevel makend om naar te kijken. 

Acrobatische capriolen als toevoeging voor een verhaal en/of een choreo. Of toch liever als rondlopende act? Deze acrobaten weten de spanning erin te houden en je hart een keer over te laten slaan. Het zijn echte waaghalzen met gevaarlijke maar toch gedisciplineerde stunts.

Aerial acts

Zo ver weg en toch zo dicht bij. Boven of tussen het publiek als of ze vliegt.

Bij Aerials acts lijk het net of de performer zweeft tussen of boven het publiek. Dit kan heel sereen zijn maar ook sensueel. In een club of op een trouwerij, deze acts zijn aan te passen op iedere locatie en in iedere stijl.

Wees niet bang, we bijten niet! Meer van ons zien?

Heb je een eigen concept?

dan brengen wij deze tot leven!

Contact 

+ 31 (0) 260 382 3467
RIJNSTRAAT 70-2
6811 EZ, ARNHEM
SCHAAPSDRIFT 51
6824 GP, ARNHEM