Scroll Top
wat doen wij?
Entertainment is de uiting van onze passie om belevingen te CREËREN. Wij streven om de hoogst haalbare kwaliteit neer te zetten met ons (maatwerk) entertainment. Niets is eindeloos behalve onze creativiteit.
vuur & led

Knallen met grote vlammen en hypnotiserende visuals geven onze shows de befaamde extra dimensie. Natuurlijk altijd veilig door ons waterdichte veiligheidsplan!

Met inhouse opgeleide Firecrew kunnen we niet alleen vuurshows op grote podia verzorgen, maar ook kleinere shows zeer dicht bij het publiek en zelfs indoor. Tijdens al onze shows zoeken we altijd interactie op met het publiek en nemen we hen mee of zwepen we ze op met onze performance.

Visueel

Hoog in de lucht, elegant naast een DJ of ludiek door het publiek. Visueel entertainment is dynamisch en oogstrelend.

Springsteltlopers die door het publiek rennen, Acrobaten die boven het publiek uitzweven en flow-art dansers. Al deze circus disciplines vallen bij ons onder het kopje visueel entertainment. Dit entertainment is bedoelt om een sfeer te verstevigen en een concept te verduidelijken. Het spreek tot de verbeelding en zorgt dat het zintuig zien geprikkeld word.  

acts & theater

De toolbaboons, Wicked Gambler en de festivalpriester zijn een greep uit onze theater mogelijkheden. Niets is wat het lijk en “The show will go on”

We creëren acts voor zowel onze eigen producties, als voor aanvragen van klanten. Met een duidelijke focus op theater ontwikkelen we acts in veel verschillende stijlen en thema’s. Van gastheren en -vrouwen tot (scare)actors en illusionisten.

Interactief

Komt dat zien, komt dat zien. Met elkaar, tegen elkaar of tegen de winnaar. Meppen, trekken en vangen. Het lijkt zo simpel. Toch?

Spellen voor de jong en jong van geest. Al onze spellen lijken simpel maar hebben een verrassende twist. Onze spelbegeleiders overtuigen bezoekers op theatrale manier om hun geluk te beproeven.

welke features hebben we?
Dit was nog niet alles, ga naar onze features pagina voor meer stijlen.
Heeft u een eigen stijl? Ook dat is natuurlijk mogelijk.
Wij hebben onze eigen kostuum ontwerper die altijd open staat voor een nieuwe uitdaging. 
Heb je een eigen concept? 
DAN BRENGEN WIJ DEZE TOT LEVEN!

Contact

+ 31 (0) 260 382 3467
Rijnstraat 70-2
6811 EZ, ARNHEM
Schaapsdrift 51
6824 GP, Arnhem