Scroll Top
Duece Bull white
entertainment in style
Wij passen onze acts aan per stijl, waar ook altijd een theater bij komt kijken. Naast onze eigen concepten helpen wij ook bij het realiseren van concepten van klanten. Wij geloven dat entertainment een stukje maatwerk met zich mee brengt, daarom gaan wij graag met u om tafel om over uw wensen te praten. Door onze inhouse stylist en kostuum designer kunnen wij iedere stijl tot leven brengen.
een duidelijker beeld? scroll door
Carnivàle

Een rariteitenkabinet in de ogen van sommigen. Wij noemen het graag een verzameling van de meest extraordinaire wonderen van de wereld. 

In de jaren ’20 is het Carnivàle geboren. Zij brengen de wonderen van de wereld met zich mee zoals je nog nooi gezien hebt. The Long Man, The Human Torch, The Bearded Lady en nog veel meer. Deze circus familie staat onderleiding van de Red Baron, de circus directeur van dit wonderlijke en kleurrijke Carnivàle.

Gearmonkeys

De Gearmonkeys zijn de helden van de arbeidklasse en de mechanics die de stoommachines draaiende houden. 

Met hun handen onder de smeer en een gezicht vol roet kom je deze monteurs tegen. De groep heeft een bikerclub achtige hierarchie met de Chaptermaster Silverback aan het hoofd. Laagste in rang zijn de Toolbaboons, zij krijgen alle rot klusjes en spreken geen gewone taal. 

The Keelhaulers

Als je dacht dat kapitein Barbossa en Zwart Baard angstaanjagende piraten waren dan ken je de terreur van de zee nog niet.

Kapitein Blackburne en zijn manschappen de Keelhaulers zijn even bekend als berucht. Met hun machtige fregat de ” Devil’s Haul” enteren zij ieder schip en doorkruisen zij iedere storm.

Wonders of the Orient

De laatste Samurai brengt het oosten naar het westen. Laat jij je verwonderen?

De Orient heeft altijd al een sluier van mysterie over zich gehad. Aparte geuren, kleurrijke kleding en een taal die op papier wordt geschilderd in plaats van geschreven. Deze wereld was onze inspiratie voor de de stijl “Wonders of the Orient”.

Styled Image Wonders of the Orient
Entertainment voor de feestdagen?
Carnivàle du Freak

Morkara, de burgemeester der zielen en de zoon van duisternis komt eens per jaar weer ter aarde. Maar nooit alleen…

De Red Baron is door Morkara opnieuw tot leven gebracht samen met zijn Carnivále familie van freaks. Ze zijn los gelaten op aarde om iedere sterfelijke angst aan te jagen. Durf jij de tent in om de show te zien?

Cursed Keelhaulers

Goud maakt niet gelukkig, al helemaal geen vervloekt goud.

Na aankomst op Isle del Fuego raakte Capt. Blackburne in de ban van de schat van Xolotl. Toen ze de schat mee wilde nemen vervoekte deze god de crew met de vloek der zeven zeeën. Deze vloek is een combinatie van alle legendarische vloeken en is geen prettig gezicht. Zelfs in de dood zijn de Keelhaulers trouw aan de kapitein. Samen zoeken ze naar een manier om de vloek te verbreken.

The Judges

Rechter, jury en de beul. Deze figuren zijn alleen in een. Durf jij hun oordeel aan? 

Deze duistere figuren trekken van stad naar stad. Als zij vertrekken is er altijd een daling van inwoners. Geen zondenaar is veilig en ieder oordeel wordt geveld. 

Roetveeg pieten

Van dat pakjes bezorgen door de schoorsteen word je vies!

Onze gezellige roetveeg pieten zetten de boel behoorlijk op stelten met heerlijk snoepgoed en grappige capriolen. Waar ze komen laten ze blije gezichten achter en volle buiken!

The naughty christmas elves

Vol kattekwaad en snode plannen zetten ze het kerstfeest helemaal op stelten

De Naughty Christmas Elves zijn zo ondeugend dat de Kerstman het kattekwad niet langer kon verdragen en ze van de noordpool geschopt heeft. Deze vlegels kunnen niets anders dan grapjes uithalen en ondeugend zijn.

Wees niet bang, we bijten niet! Meer van ons zien?

Heb je een eigen concept?

dan brengen wij deze tot leven!

Contact 

+ 31 (0) 260 382 3467
Rijnstraat 70-2
6811 EZ, ARNHEM
Schaapsdrift 51
6824 GP, Arnhem