Scroll Top
let’s not grow up
Onze spellen hebben stuk voor stuk een verrassende twist. het publiek kan elkaar uitdagen, of ze kunnen het opnemen tegen onze spelbegeleiders. We passen de kostuums aan per evenement en lopen rond over het TERREIN terwijl we het publiek uitdagen om hun geluk te komen beproeven.
Het gaat dus niet alleen om het begeleiden van een spel, er wordt een stuk improvisatietheater toegevoegd waardoor het uitgroeit tot een heuse act. Op deze manier kan ons publiek in ons entertainment stappen en een belevenis meemaken, in plaats van alleen toe te kunnen kijken.
een duidelijker beeld? scroll verder
Styled Image TREKspel
TREKspel

Een potje trekken is nog nooit zo moeilijk geweest. Ben jij niet alleen sterk maar ook slim?

In 2015 brachten wij dit spel naar Nederland en het is sinds dien een enorme hit.  Ondertussen hebben wij al veel mensen op ons blok gehad en ook hebben veel mensen al gezegt “het lijkt zo simpel”. Durf jij het aan tegen een van ons? of toch liever tegen je beste vriend(in)? Met een biertje erbij wordt alles makkelijker, toch?

MEPSPEL

Ben jij je tegenstander te slim af of heb jij genoeg kracht om de ander geen kans te geven?

Ons MEPspel, niet je gewone kopspijkers spel want zoals bij al onze spellen is er een twist. Twee hamers, twee spijkers, 1 boomstam en 1 stuk touw. 3…2…1…MEP

Styled Image MEPspel
Styled Image VANGspel
VANGSPEL

Hoe snel is jouw reactievermogen? Kan jij 10 stokjes vangen?

Ons VANGspel, dit is een spel om je reflexen op de proef te stellen! Let op, soms gaan er meerdere stokken tegelijk naar beneden. Per ongelijk natuurlijk! Dat levert naast een heleboel positieve reacties ook een heleboel prachtige foto’s op.

BARSPEL

Krijg jij deze bierpullen over de 5 meter lange bar veilig aan de andere kant? Geen zorgen! We doen er water in, geen bier. Da’s sunt!

Je kent het vast wel, die ene scene uit de film waarbij er glazen over de bar vliegen en glijden? Nou dat wilde wij nou ook eens een keer doen en wij dachten daarin niet de enigen te zijn. Zo is ons BARspel geboren. Een bar van 5 meter en 6 halve liter bierpullen kan niets anders dan mooie momenten opleveren.

Wees niet bang, we bijten niet! Meer van ons zien? Volg ons op Social Media

Heb je een eigen concept?

dan brengen wij deze tot leven!

Contact 

+ 31 (0) 260 382 3467
Rijnstraat 70-2
6811 EZ, ARNHEM
Schaapsdrift 51
6824 GP, Arnhem