Scroll Top
Let that inner flame burst
WIj hanteren vuur met veiligheid en hebben respect voor dit element maar..No guts, No Glory. Wij zijn altijd op zoek naar de overtreffende trap. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken wij met een waterdicht veiligheidsplan, goedgekeurd door onze verzekering.
De nieuwste technologie helpt ons om te blijven innoveren. door programmeerbare LEDtools te combineren met een in-house grafisch designer creëren wij de vetste visuals voor onze shows. WIl jij visuals die niemand anders heeft? dan ben je bij ons aan het juiste adres. 
een duidelijker beeld? scroll verder
Vuurartiesten

Meters hoge vlammen en zinderend hete acts. Bij Duece hebben wij entertainers met een brandende passie die altijd het hoofd cool houden. 

Wij bieden vuuracts in alle soorten en maten. Van bad-ass vuurspuwers tot elegante vuurwaaierdanseresen. Onze vuurartiesten worden ondersteund door onze in-house opgeleide Firecrew en wij gaan altijd voor kwaliteit en veiligheid.

Vuurshows

Als vuur het heilige boek is is dan zijn onze shows het geloof. Wij geloven (schijn)heilig dat wij ieders hart in vuur en vlam zetten. 

Voor zowel binnen- als buitenlocaties kunnen wij vuurshows verzorgen. Onze artiesten trainen hard om choreo’s steeds strakker en nog uitdagender te maken. Naast shows in de stijlen die wij zelf ontwikkeld hebben is het mogelijk om vuurshows op maat te creëren.

LED artiesten

Op een podium, tussen het publiek of op een unieke locatie. Onze LED-artiesten zijn uw lichtje in de duisternis.

Onze kleurrijke LED-acts combineren dans, flow-art en licht tot een oogverblindende performance. De tools die wij gebruiken kunnen worden geprogrammeerd met indrukwekkende visuals afgestemd op de muziek. Een eigen logo of afbeelding als visual laten toevoegen?

Geen enkel probleem!

LED shows

Deze shows zijn natuurlijk voor de verlichtende geesten onder ons. Maar niet getreurd wij verlichten gelukkig iedereen. 

LED shows geven ons de mogelijkheid om het logo van jouw bedrijf of jouw festival op een unieke manier te zetten. Dit kunnen wij doen door muziek, dans en LED tools te combineren in een show waar zelfs Frits Philips jaloers op is. Heb je een eigen thema of boodschap? Dan kunnen wij hem programmeren en uitdragen.

VUURshow in thema? Natuurlijk!
Wees niet bang, we bijten niet! Meer van ons zien? Volg ons op Social Media

Heb je een eigen concept?

dan brengen wij deze tot leven!

Contact

+ 31 (0) 260 382 3467
Rijnstraat 70-2
6811 EZ, ARNHEM
Schaapsdrift 51
6824 GP, Arnhem