Scroll Top
Griezelig goed entertainment
Wij passen onze acts aan per stijl, waar ook altijd een theater bij komt kijken. Naast onze eigen concepten helpen wij ook bij het realiseren van concepten van klanten. Wij geloven dat entertainment een stukje maatwerk met zich mee brengt, daarom gaan wij graag met u om tafel om over uw wensen te praten. Door onze inhouse stylist en kostuum designer kunnen wij iedere stijl tot leven brengen.
een duidelijker beeld? scroll door
Cursed Keelhaulers

Goud maakt niet gelukkig, al helemaal geen vervloekt goud.

Na aankomst op Isle del Fuego raakte Capt. Blackburne in de ban van de schat van Xolotl. Toen ze de schat mee wilde nemen vervoekte deze god de crew met de vloek der zeven zeeën. Deze vloek is een combinatie van alle legendarische vloeken en is geen prettig gezicht. Zelfs in de dood zijn de Keelhaulers trouw aan de kapitein. Samen zoeken ze naar een manier om de vloek te verbreken.

Carnivàle du Freak

Morkara, de burgemeester der zielen en de zoon van duisternis komt eens per jaar weer ter aarde. Maar nooit alleen…

De Red Baron is door Morkara opnieuw tot leven gebracht samen met zijn Carnivále familie van freaks. Ze zijn los gelaten op aarde om iedere sterfelijke angst aan te jagen. Durf jij de tent in om de show te zien?

The Judges

Rechter, jury en de beul. Deze figuren zijn alleen in een. Durf jij hun oordeel aan? 

Deze duistere figuren trekken van stad naar stad. Als zij vertrekken is er altijd een daling van inwoners. Geen zondenaar is veilig en ieder oordeel wordt geveld.

Wees niet bang, we bijten niet! Meer van ons zien?

Heb je een eigen concept?

dan brengen wij deze tot leven!

Contact 

+ 31 (0) 260 382 3467
Rijnstraat 70-2
6811 EZ, ARNHEM
Schaapsdrift 51
6824 GP, Arnhem