Scroll Top
Crank up the parade
Ontdek een epische optocht die het festivalterrein op zijn kop zet, waar elke stap een statement is. Laat je meevoeren door een parade die grenzen doorbreekt en je adrenaline laat stromen. Ervaar een krachttoer van spektakel en pracht, waar magie en kracht samenkomen in perfectie. Deze parade is meer dan alleen een optocht; het is een manifestatie van badass entertainment.
Een duidelijker beeld? scroll verder!
Carnivàle

Een rariteitenkabinet in de ogen van sommigen. Wij noemen het graag een verzameling van de meest extraordinaire wonderen van de wereld.

In de jaren ’20 is het Carnivàle geboren. Zij brengen de wonderen van de wereld met zich mee zoals je nog nooi gezien hebt. The Long Man, The Human Torch, The Bearded Lady en nog veel meer. Deze circus familie staat onderleiding van de Red Baron, de circus directeur van dit wonderlijke en kleurrijke Carnivàle.

The Keelhaulers

Als je dacht dat kapitein Barbossa en Zwart Baard angstaanjagende piraten waren dan ken je de terreur van de zee nog niet.

Kapitein Blackburne en zijn manschappen de Keelhaulers zijn even bekend als berucht. Met hun machtige fregat de ” Devil’s Haul” enteren zij ieder schip en doorkruisen zij iedere storm.

The Qhazar

Waar mythes, technologie en de toekomst samenkomen, is niets onmogelijk.

Deze nomadenstam trekt rond door het universum. Hun eigen postapocalyptische wereld draait op de energie uit levenskristallen en deze kracht willen ze met de wereld delen.

Wees niet bang, we bijten niet! Meer van ons zien?

Heb je een eigen concept?

dan brengen wij deze tot leven!

Contact 

+ 31 (0) 260 382 3467
RIJNSTRAAT 70-2
6811 EZ, ARNHEM
SCHAAPSDRIFT 51
6824 GP, ARNHEM